Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Γαριδομακαρονάδα με κρασί

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12233713/?claim=ba2xqn2jek5">Follow my blog with Bloglovin</
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12233713/?claim=ba2xqn2jek5">Follow my blog with Bloglovin</a>








Θα χρειαστούμε:


1 πακέτο μακαρόνια 
περίπου 1 κιλό γαρίδες φρέσκιες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο 
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό κρασί
1 κ.γλ. πάπρικα
αλάτι, πιπέρι








Πως το κάνουμε:


Βράζουμε μόνο τις γαρίδες για περίπου 15 λεπτά και σουρώνουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό μαζί με το αλάτι το πιπέρι και την πάπρικα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες και τις γαρίδες και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com