Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Μαρίδες στο φούρνο με ντοματίνια









Θα χρειαστούμε:



1 κ. μαρίδες
500 γρ. ντοματίνια
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1/4 κλωναράκια σέλινο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
ελαιόλαδο 









Πως το κάνουμε:



Οι μαρίδες είναι από τα ψάρια που δε χρειάζονται καθάρισμα γιατί δεν έχουν εντόσθια στο εσωτερικό τους, χρειάζονται όμως πολύ καλό πλύσιμο.  Βέβαια, από το κεφάλι μπορείτε να τραβήξετε κάποια εντόσθια, (είναι ένα πολύ μικρό κομματάκι), δεν είναι όμως απαραίτητο. 
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σέλινο, πλένουμε πολύ καλά τα ντοματάκια και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ μαζί με τα ψάρια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο, λίγο νεράκι(ένα ποτήρι είναι αρκετό) και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά. 


*Πολλές φορές αυτά τα ψάρια μπαίνουν στο τηγάνι για 2-3 λεπτά σε καυτό λάδι και μετά στο ταψί. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com